Stich Simon Marius

Simon Marius

Matematikan - Mjek - Astronom

1573 – 1624

Këtu do të gjeni lajmërime mbi referime, konferenca dhe ekspozita të planifikuara ose të zhvilluara deri më tani.

    • Sa 21.05.2022, 18-1 Uhr
    • Präsentation der Simon Marius Gesellschaft bei der Langen Nacht der Wissenschaften Nürnberg-Fürth-Erlangen